BANNER KEMANGI

BANNER KEMANGI

FACILITIES

FACILITIES

Friday, July 12, 2013

OPERASI RAMADHAN: 3 PM - 11 PM (13 JULY - 4 OGOS 2013)



1/ MAKANAN/MINUMAN BERKUALITI DAN PENYEDIAAN YANG PANTAS

2/ MENU YANG PELBAGAI DENGAN HARGA BERPATUTAN

3/ RUANG MAKAN YANG LUAS. BOLEH MENAMPUNG 80 PENGUNJUNG

4/ KURMA & KUIH MUIH PERCUMA DISEDIAKAN

5/ RUANG PAKIR KENDERAAN YANG MENCUKUPI

6/ KEMUDUAHAN BILIK SOLAT DISEDIAKAN


TEMPAH SEKARANG  SEBELUM KEHABISAN RUANG 012-988 0972





Wednesday, July 10, 2013

BUFFET RAMADHAN 2013 JOHOR BAHRU

Nostalgia Selera Kampung - Hotel Sentral, Johor Bahru  Dewasa RM45 nett  Kanak-kanak RM25 nett  Beli 10 Percuma2  Untuk tempahan : 07 222 7788   Shaiful: 6012 988 3710  Laili: 6012 315 3880
Nostalgia Selera Kampung
Hotel Sentral, Johor Bahru
Dewasa RM45 nett
Kanak-kanak RM25 nett
Beli 10 Percuma 2

Harga Promosi sebelum 7 Julai 2013:
RM35 nett
Untuk tempahan : 07 222 7788
Shaiful: 6012 988 3710
Laili: 6012 315 3880


Selera Rakyat Malaysia - Grand BlueWave Hotel Johor Bahru  Dewasa RM68++  Kanak-kanak RM35++  Warga Emas RM48++  Harga Promosi sebelum 30 Jun 2013:  RM58++  Untuk tempahan : 07 221 6666
Selera Rakyat Malaysia
Grand BlueWave Hotel Johor Bahru
Dewasa RM68++
Kanak-kanak RM35++
Warga Emas RM48++

Harga Promosi sebelum 30 Jun 2013:
RM58++
Untuk tempahan : 07 221 6666


Warna-Warni Ramadan - Hotel Selesa, Pasir Gudang  Dewasa RM60 nett  Kanak-kanak RM30 nett  Beli 10 Percuma2  Harga Promosi 23 Mei -15 Jun 2013:  Dewasa RM35 nett  Kanak-kanak RM18 nett  (Sah hanya pada 10 Julai 2013)  Harga Promosi 23 Mei - 15 Jun 2013:  Dewasa RM40 nett  Kanak-kanak RM20 nett  (Sah bermula 10 hingga 15 Julai 2013)   Harga Promosi 16 Jun - 7 Julai 2013:  Dewasa RM50 nett  Kanak-kanak RM25 nett  (Sah bermula 10 hingga 7 Ogos 2013)  Untuk tempahan : 07 251 8899
Warna-Warni Ramadan
Hotel Selesa, Pasir Gudang
Dewasa RM60 nett
Kanak-kanak RM30 nett

Harga Promosi 23 Mei -15 Jun 2013:
Dewasa RM35 nett
Kanak-kanak RM18 nett
(Sah hanya pada 10 Julai 2013)

Harga Promosi 23 Mei - 15 Jun 2013:
Dewasa RM40 nett
Kanak-kanak RM20 nett
(Sah bermula 10 hingga 15 Julai 2013) 

Harga Promosi 16 Jun - 7 Julai 2013:
Dewasa RM50 nett
Kanak-kanak RM25 nett
(Sah bermula 10 hingga 7 Ogos 2013)
Untuk tempahan : 07 251 8899


Gulai Kawah - Le Grandeur Palm Resort, Senai  Dewasa RM66+  Kanak-kanak RM33+  Beli 10 Percuma 1  Harga Promosi sebelum 7 Julai 2013:  RM35 nett     Untuk tempahan : 07 599 600 ext: 8705
Gulai Kawah
Le Grandeur Palm Resort, Senai
Dewasa RM66+
Kanak-kanak RM33+

Untuk tempahan : 07 599 6000 ext: 8705


Ramadan Nostalgia - Myra Bistro M Suites Hotel, Johor Bahru  Dewasa RM72++  Kanak-kanak RM30++  Untuk tempahan : 07 221 1000
Ramadan Nostalgia
Myra Bistro M Suites Hotel, Johor Bahru
Dewasa RM72++
Kanak-kanak RM30++

Untuk tempahan : 07 221 1000 


Bingkisan Rasa Mutiara - Mutiara Johor Bahru  Dewasa RM80++  Kanak-kanak RM50++  Untuk tempahan : 07 330 0300 ext: 0379 / 0381
Bingkisan Rasa Mutiara
Mutiara Johor Bahru
Dewasa RM80++
Kanak-kanak RM50++

Beli 4 Percuma1
(Sah dari 9 - 15 Julai 2013) 

Harga Promosi sebelum 9 Julai 2013:
Dewasa RM80 nett
Untuk tempahan : 07 330 0300 ext: 0379 / 0381 


Salam Ramadhan - New York Hotel, Johor Bahru  Dewasa RM60++  Kanak-kanak RM30++  Untuk tempahan : 07 331 1588
Salam Ramadhan
New York Hotel, Johor Bahru
Dewasa RM60++
Kanak-kanak RM30++
Untuk tempahan : 07 331 1588


Bufet ala Bazar - Pulai Spring Resort  Dewasa RM69++  Kanak-kanak RM35++   Beli 9 Percuma 1  Harga Promosi 17 Jun - 3 Julai  2013:  Diskaun 15%  Untuk tempahan : 07 521 2121
Bufet ala Bazar
Pulai Spring Resort
Dewasa RM69++
Kanak-kanak RM35++
 Beli 9 Percuma 1

Harga Promosi 17 Jun - 3 Julai  2013:
Diskaun 15%
Untuk tempahan : 07 521 2121


Tanjong Puteri Golf Resort  Dewasa RM55++  Kanak-kanak RM33++  Untuk tempahan : 07 259 6136 / 07 259 6132
Tanjong Puteri Golf Resort
Dewasa RM55++
Kanak-kanak RM33++
Untuk tempahan : 07 259 6136 / 07 259 6132


Tradisi Warisan Ibunda - Ponderosa Golf & Country Club, Johor Bahru  Dewasa RM63 nett  Harga Promosi 12 - 16 Julai 2013:  Dewasa RM50 nett  Untuk tempahan :019 790 8857 (Hani) 019 758 8781 (Wan)  019 758 8784 (Ayu) 019 758 8911 (Zam)
Tradisi Warisan Ibunda
 Ponderosa Golf & Country Club, Johor Bahru
Dewasa RM63 nett

Harga Promosi 12 - 16 Julai 2013:
Dewasa RM50 nett
Untuk tempahan :019 790 8857 (Hani) 019 758 8781 (Wan)
019 758 8784 (Ayu) 019 758 8911 (Zam)


Bufet Ramadan - GoodHope Hotel Skudai, Johor Bahru  Dewasa RM48++  Kanak-kanak RM28++      Beli 10 Percuma 1  (Bermula 1 Julai  - 5 Ogos 2013)   Harga Promosi  sehingga 30 Jun 2013:  Dewasa RM38++     Untuk tempahan :07 557 2828
Bufet Ramadan
 GoodHope Hotel Skudai, Johor Bahru
Dewasa RM48++
Kanak-kanak RM28++

Beli 10 Percuma 1
(Bermula 1 Julai  - 5 Ogos 2013) 

Harga Promosi  sehingga 30 Jun 2013:
Dewasa RM38++
Untuk tempahan :07 557 2828


Nur Ramadhan  KSL Hotel & Resort, Johor Bahru Dewasa RM78++ Kanak-kanak RM30++  Beli 10 Percuma 1  Harga Promosi  sehingga 30 Jun 2013: Diskaun 20%  Untuk tempahan :07 288 2688 / 07 288 2999 / 07 288 2666
Nur Ramadhan
 KSL Hotel & Resort, Johor Bahru
Dewasa RM78++
Kanak-kanak RM30++

Beli 10 Percuma 1

Harga Promosi  sehingga 30 Jun 2013:
Diskaun 20%
Untuk tempahan :07 288 2688 / 07 288 2999 / 07 288 2666


Aneka Selera Suria   Suria City Hotel, Johor Bahru  Dewasa RM48 nett  Kanak-kanak RM25 nett  Beli 10 Percuma 1  Harga Promosi  sehingga 30 Jun 2013:  Dewasa RM38 nett  Untuk tempahan :07 223 1791 / 07 223 1792
Aneka Selera Suria
 Suria City Hotel, Johor Bahru
Dewasa RM48 nett
Kanak-kanak RM25 nett

Beli 10 Percuma 1

Harga Promosi  sehingga 30 Jun 2013:
Dewasa RM38 nett
Untuk tempahan :07 223 1791 / 07 223 1792


Restoran Anjung Warisan   Buka Puasa Buffet Ramadan 2013  (Masakan Ala Kampung)   Dewasa RM28 nett  Kanak-kanak RM14 nett  Untuk tempahan : 019 7500 784 / 019 7500 785 / 012 7164 238 / 012 7654 129
Restoran Anjung Warisan
 Buka Puasa Buffet Ramadan 2013
(Masakan Ala Kampung)  
Dewasa RM28 nett
Kanak-kanak RM14 nett
Untuk tempahan : 019 7500 784 / 019 7500 785 / 012 7164 238 / 012 7654 129


Restoran Malay Village   Ramadhan Special Buffet  Dewasa RM35 nett  Kanak-kanak RM19 nett  Untuk tempahan :017 7337 303 / 07 2211 221
Restoran Malay Village
 Ramadhan Special Buffet
Dewasa RM35 nett
Kanak-kanak RM19 nett
Untuk tempahan :017 7337 303 / 07 2211 221

RAMADHAN 1434H / 2013


Sedar tidak sedar telah tiba kembali Ramadhan Al-Mubarakh. Binalah bergunung-gunung azam kerana ianya tidak merugikan. Dan cadangkanlah ruang dan peluang untuk diri sendiri bersama-sama Allah, kerana ianya melazatkan. Bulan yang penuh keberkatan. Bulan yang penuh pengampunan. Bulan yang merantai dan membelengu iblis. Tetapi membebas dan melepaskan umat manusia dari azab dan siksa.

Marilah kita besama-sama memakmurkannya dengan memperbanyakkan amal ibadat. Dan murahkanlah hati untuk memberi kepada yang lain. Serta sambunglah ikatan silaturahim yang renggang dan terputus itu.

Bukan bermakna Ramadhan ialah bulan mengerjakan kebaikan, dan bulan-bulan lain itu bulan mengerjakan kemaksiatan. Tetapi Ramadhan adalah bulan yang mana penambahan amal kebaikan itu sangat menguntungkan. Malah keuntungannya berlipat kali ganda melebihi kepatutan.
Ramadhan ini juga ibarat medan bursa saham. Yang mana saham yang dijual didalamnya telah dijamin keuntungan yang berganda-ganda. Teragak-agak lagikah kita untuk melipat gandakan perlaburan kita didalam bursa saham yang telah dijamin ini. Dan yang menjaminnya adalah Allah sendiri.

Dan sesungguhnya Ramadhan itu adalah bulan untuk melatih diri menjadi lebih cermat didalam setiap perbuatan. Bulan yang menahan lidah dari perkataan yang sia-sia dan merosakkan. Bulan yang memelihara mata dari pemandangan yang jelek dan menjijikkan. Bulan yang menahan telinga dari halwa yang menghayalkan. Dan bulan yang menahan hati dari niat yang serong. Peliharalah jasmani dan rohani kita. Kerana itu adalah sebaik-baik perlaburan dibulan ini.

Saturday, July 6, 2013

LENDIR SIPUT UNTUK AWET MUDA


IMEJ menunjukkan tiga ekor siput sedang mengesot di muka seorang pelanggan di Jepun.


TOKYO - Pengalaman merasai beberapa ekor siput hidup mengesot di muka bukan sesuatu yang menyeronokkan, namun sebuah syarikat di Jepun telah menyediakan perkhidmatan itu untuk rawatan kecantikan muka terkini.
Rawatan yang pertama kali dicipta itu diharapkan mendapat sambutan dan orang ramai sanggup membayar untuk merasai pengalaman tersebut.
Bermula hari ini, wanita yang mahu membuang sel kulit mati, membersihkan pori-pori muka dan meremajakan muka boleh mendapatkan terapi siput selama lima minit.
"Lendir daripada siput itu membantu menanggalkan sel-sel mati, menyembuhkan kulit selepas terkena sinaran matahari dan melembabkan semula kulit.
"Dengan cara ini anda akan menikmati intipati siput tulen 100 peratus secara langsung pada kulit," kata seorang jurucakap sebuah salon kecantikan, Ci:z.Labo di Tokyo, Manami Takamura.
Lendir siput itu dipercayai mempunyai kesan antipenuaan ke atas kulit manusia.
Selain itu, beberapa jenis kosmetik telah dijual dengan kandungan intipati siput escargot tersebut.
Kos untuk siput itu sahaja bernilai 10,500 yen (RM336), tidak termasuk caj rawatan. 

Saturday, June 29, 2013

SASAR 100 PENGUSAHA MAKANAN MILIKI SIJIL HALAL

Hanya 30 premis miliki sijil halal
Kakitangan JAIJ memberi penerangan mengenai produk-produk halal yang dipamerkan kepada peserta seminar.
PONTIAN – Jabatan Agama Islam Johor (JAIJ) menyasarkan sekurang-kurangnya 100 pengusaha makanan terutamanya dari industri kecil dan sederhana (IKS) di Pontian memiliki sijil halal sehingga akhir tahun ini.

Penolong Pengarah (Unit Pengurusan Halal) JAIJ, Samsudin Paimi berkata, setakat ini, hanya 30 pengusaha di Pontian memiliki sijil berkenaan.

Menurutnya, berdasarkan data dimiliki pihaknya, kebanyakan pengusaha atau pemilik premis makanan yang mempunyai sijil halal terdiri daripada syarikat yang beroperasi pada skala besar.

“Pelbagai langkah diambil JAIJ bagi memupuk kesedaran dan memberi penerangan kepada pengusaha-pengusaha makanan. Antaranya penganjuran seminar mengenai pensijilan halal di setiap daerah dan penerangan daripada pegawai,” katanya.

Beliau berkata demikian kepada pemberita selepas ditemui pada Seminar Pengenalan Prosedur Permohonan Pensijilan Halal Peringkat Daerah Pontian di Dewan Jubli Intan Pontian, di sini, baru-baru ini.

Seramai 150 pengusaha makanan termasuk bukan Islam terlibat dalam seminar yang turut mendapat kerjasama Majlis Daerah Pontian (MDP) itu.

Samsudin berkata, penglibatan pengusaha bukan Islam di dalam seminar itu dilihat membantu peserta memahami lebih lanjut mengenai prosedur bagi mendapatkan sijil halal.

“Manakala penyertaan dari pengusaha IKS terhadap seminar ini juga sangat baik,” katanya.

Beliau berkata, kebanyakan pengusaha kecil tidak berminat untuk memohon sijil halal dengan memberi alasan hanya melakukan perniagaan secara kecil dan selaku orang Islam sudah pasti produk mereka tidak harus diragui.

RESTORAN HJ. SHARIN LOW GRAND-BB UDA JB

Antara menu istimewa yang dimasak semasa Food Review masakan Cina Muslim di Restoran Haji Sharin Low, 
Bandar Baru Uda, Johor Bahru.

JOHOR BAHRU 26 Jun - Anda gemarkan masakan Cina yang halal? Jika ya, anda boleh berkunjung ke Restoran Hj. Sharin Low Grand di Jalan Padi 1, Bandar Baru Baru Uda yang menghidangkan pelbagai menu masakan berkenaan.
Restoran yang mula beroperasi pada 8 Ogos tahun lalu merupakan cawangan yang Ke-18 milik Restoran Hj. Sharin Low Grand yang menawarkan masakan Cina Muslim berkonsepkan makanan Cina asli.
Penyelia restoran berkenaan, Linah Lim, 55, berkata, sebelum ini pihaknya telah membuka lebih enam cawangan di sekitar Lembah Klang, antaranya di Sri Gombak, Batu Caves, Ampang, Bukit Antarabangsa, Shah Alam, Bangi dan Kajang.
Selain itu, pihaknya turut membuka cawangan di Ipoh, Kota Bharu, Alor Setar dan Kuantan dengan kesemua rangkaian restoran itu diuruskan sendiri oleh Sharin Low Abdullah, selaku Pengarah Urusan Restoran Hj. Sharin Low Grand.
Ditanya bagaimana timbul idea untuk mewujudkan rangkaian makanan Cina Muslim, Linah berkata: "Negara kita cukup unik kerana dihuni oleh tiga kaum utama iaitu Melayu, Cina dan India yang amat mengenali dan saling menghormati sesama mereka baik dari segi adat-istiadat, sosio budaya dan agama.
"Hubungan yang baik antara sesama kaum ini telah menjadikan mereka mudah untuk menerima apa sahaja budaya baik termasuk dari segi makanan yang menyebabkan kami membuat keputusan untuk mewujudkan restoran seumpama itu," katanya kepada Utusan Malaysia, di sini baru-baru ini.
Linah berkata, peluang yang terbuka luas itu digunakan dengan membuka restoran-restoran seumpamanya di kawasan penempatan Melayu dengan memastikan semua bahan bekalan adalah halal.
Menurutnya, selain mendapat sijil halal dari Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim), pihaknya turut memastikan semua bekalan termasuk ayam, itik, daging lembu dan kambing bersembelih, begitu juga dengan pelbagai jenis sos yang kesemuanya bertanda halal.
Semua bekalan itu diperoleh daripada pembekal Islam di Pasar Borong Pandan, dekat sini, katanya.
Linah memberitahu, sebahagian besar menu yang dihidangkan merupakan resepi 'eksklusif' yang diwarisi oleh Sharin menerusi keluarga yang memang mahir dan pakar dalam bidang masakan Cina.
"Di restoran kami, antara menu yang paling mendapat sambutan termasuk udang lok, ikan kukus nyonya, telur masin kwai tau meow, ayam limau, ayam nanas, sayur dragon halia, kerapu ala Shanghai, ayam dan itik panggang, asparagus belacan, terung bersama daging cincang, anak ketam dan sotong bermadu.
"Kita turut menghidangkan beberapa jenis minuman istimewa termasuk kedondong, teh tiga lapis, lo han guo serta pencuci mulut seperti pan cake, bubur sengkuang putih dan bubur jagung manis," katanya.
Mengenai harga, pihaknya memang prihatin terhadap kemampuan pelanggan terutama golongan menengah dan untuk memenuhi kemampuan mereka, pihaknya menyediakan pakej-pakej mengikut keperluan pelanggan.
Sebagai contoh, pihaknya menyediakan pakej serendah RM108, RM138, RM188, RM238, RM368 dan RM428 bergantung kepada jumlah orang dan jenis menu yang dipilih.
"Bagi membolehkan golongan menengah ini menikmati makanan Cina Muslim, kita juga membuat keputusan bijak dengan membuka rangkaian restoran di kawasan di penempatan Melayu yang berpendapatan sederhana.
"Bagi kami, dalam bisnes bukan sekadar untuk mengaut keuntungan, tetapi yang lebih penting para pelanggan mendapat kepuasan dengan wang yang dibelanjakan bagi menikmati juadah yang dihidangkan," katanya.
Linah memberitahu, restoran tersebut yang dibuka setiap hari mulai 12 tengah hari hingga 12 tengah malam mendapat sambutan menggalakkan terutama hujung minggu bukan sahaja daripada warga bandar raya ini, malah rakyat Singapura.
Bagi mengendalikan restoran itu, pihaknya mempunyai 14 pekerja termasuk tiga tukang masa yang mahir.
Berikutan sambutan yang memberangsangkan, pihaknya bercadang membuka empat lagi cawangan di sekitar bandar raya ini termasuk di Tebrau, Kulaijaya, Nusajaya dan Pasir Gudang.
Menurutnya, orang ramai yang ingin mendapatkan keterangan lanjut tentang restoran itu atau membuat tempahan boleh menghubunginya di talian 016-7315653 atau 016- 7461673 (Yati).

LAMAN GRILL STEAK & BAR-B-QUE-SEKSYEN 13 SHAH ALAM

Sentiasa memastikan kualiti masakan yang disajikan kepada para pelanggannya berkualiti.

KEPUASAN menikmati stik bukan sekadar terletak pada tekstur daging yang lembut, sebaliknya rasa rempah yang sebati dengan daging serta hidangan sampingan yang menarik mampu menambah keenakan sajian.
Keenakan daging stik akan bertambah sedap apabila dihasilkan daripada daging segar berkualiti.
Ini akan menjadi satu hidangan yang cukup hebat apabila dipanggang dengan sempurna agar aroma dan rasanya tidak hilang.
Untuk itu, bagi mereka yang ingin menikmati hidangan stik atau masakan Barat, salah satu restoran yang menawarkan hidangan tersebut ialah Laman Grill Steak & Bar-B-Que.
Terletak di G33, Blok 5, Laman Seri Business Park, Persiaran Sukan, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor, restoran ini menawarkan pelbagai jenis masakan Barat yang terdiri daripada daging lembu, ayam, kambing, dan tidak ketinggalan makanan laut dan juga ikan.
Sememangnya dihasilkan daripada resipi asli masakan barat, bagaimanapun, menurut pemilik restoran tersebut, Chef Zubir Md. Zain, sedikit sebanyak resipi asal telah pun diolah agar bersesuaian dengan selera masyarakat tempatan.
Dibuka sejak tiga tahun lalu, Chef Zubir menyatakan bahawa pembukaan restoran tersebut bersesuaian dengan kepakarannya di dalam masakan Barat.
"Kekuatan saya sememangnya dalam bidang masakan Barat kerana itu yang saya belajar ketika di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Shah Alam.
"Bagaimanapun masakan Barat yang ditawarkan di Laman Grill sedikit sebanyak telah diolah rasanya agar bersesuaian dengan cita rasa masyarakat tempatan terutama sekali orang Melayu.
"Yang pasti selain bahan-bahan yang digunakan adalah bahan tempatan, setiap masakan di sini juga berbeza mengikut bahan yang digunakan," ujarnya yang juga merupakan salah seorang juri program realiti masakan, MasterChef.
Tambah beliau, bagi memberi kepuasan kepada pengunjung, semua daging yang digunakan diimport.
Bagaimanapun, jelas Chef Zubir, setiap pengunjung jangan berasa was-was kerana kesemua daging yang diimport itu telah disahkan halalnya daripada Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim).
Malah, kelazatan hidangan di Laman Grill bukan sahaja terletak pada tekstur dagingnya yang lembut tetapi ia turut 'disokong' oleh sos yang digunakan.
Selain stik, pengunjung juga boleh menikmati hidangan utama lain yang tidak kurang lazatnya.
Menawarkan lebih daripada 35 jenis masakan, Laman Grill turut dikendalikan seramai tujuh orang pekerja.
Dibuka setiap hari bermula 11 pagi hingga 11 malam, Laman Grill turut memberi kelainan daripada segi dapur yang digunakan.
Mengetengahkan tiga konsep dapur, menurut Chef Zubir ia bertujuan untuk memberi kepuasan kepada para pelanggannya.
"Di sini kami menyediakan tiga konsep dapur iaitu dapur terbuka, terlindung, dan juga show kitchen.
"Bagi ketiga-tiga konsep dapur ini, show kitchen diwujudkan bertujuan untuk memberi peluang kepada para pengunjung melihat sendiri bagaimana hidangan dimasak.
"Ia juga secara tidak langsung dapat memberi kepuasan kepada para pengunjung yangi mana kadang kala mereka ingin melihat bagaimana cara hidangan mereka dimasak secara 'live'," terang beliau lagi.
Boleh memuatkan seramai 120 orang pelanggan pada satu-satu masa, Laman Grill juga menyediakan hidangan mengikut tempahan pelanggan.
Ini bertujuan untuk menyajikan hidangan yang segar dan panas kepada para pelanggan untuk dinikmati.
Bagaimanapun, Chef Zubir turut menyatakan disebabkan hidangan dimasak mengikut tempahan kadang kala setiap masakan mengambil sedikit masa untuk disediakan.
Kepada mereka yang ingin menikmati resipi Chef Zubir bolehlah mengunjungi Laman Grill pada bila-bila masa sahaja. Bagi mereka yang tinggal di sekitar Kajang, Bangi, dan yang berhampiran juga boleh mengunjungi Laman Grill Kajang yang terletak di Taman Putra, Kajang.
Para pelanggan turut dialu-alukan untuk membuat tempahan terlebih dahulu sekiranya mereka ingin mengunjunginya pada hujung minggu.
Untuk itu orang ramai boleh hubungi talian 03-55237386 (Shahfizah).